Žatecké Áčko bez vítězství ve dvou těsných zápasech

13.10.2024 21:58

Po prvních zápasech Legend, které se odehrály již v sobotu, nastoupili v neděli na své zápasy i muži A-týmu v rámci Regionální ligy mužů. Přestože Jazzmani nastoupili s plnou sestavou, ani ve dvou zápasech se jim nepodařilo získat body a stále mají na kontě pouze tři body z úvodních kol sezóny.

FbC Jazzmani Žatec 4:5 ASK Lovosice – LFP

Do utkání proti Lovosicím nastoupili Jazzmani s plnou sestavou, která dávala naději na úspěch. Mladí junioři Vojtěch, Pernet, Nápravník a Galló i nadále ukazovali, že se každým zápasem zlepšují. První třetina byla vyrovnaná a oba týmy se spíše oťukávaly, což vedlo k jednomu gólu na obou stranách.

Ve druhé třetině Žatec hru zpřesnil, a po střele Brunclíka se dostal do vedení. Bohužel ke konci třetiny soupeř otočil skóre dvěma rychlými góly a Jazzmani znovu ztratili půdu pod nohama. V poslední části utkání inkasovali další dvě branky, na což už nedokázali odpovědět. Ačkoli se v závěru podařilo stáhnout rozdíl na jednu branku, na vyrovnání už to nestačilo. Kvalitní výkon brankáře Sariče nezabránil tomu, aby Jazzmani přišli o body.

FbC Jazzmani Žatec 7:9 BK Real Roudnice nad Labem

Druhý zápas byl o poznání dynamičtější. Žatec vstoupil do utkání agresivně a soupeře začal přehrávat od první minuty. Po 25 minutách vedli Jazzmani jasně 7:3 a zdálo se, že mají zápas pod kontrolou. Ale místo toho, aby přidali další branky a pojistili si vedení, přišla krutá lekce.

Závěrečná třetina byla pro Žatec doslova noční můrou. Roudnice ovládla hru, vstřelila pět branek a otočila zápas ve svůj prospěch. Žatečtí neudrželi tempo a po skvělém začátku tak skončili bez bodů. Navzdory bojovnému výkonu a slibnému náskoku nebyli Jazzmani schopni si zajistit vítězství.

Sestava:

SaričKolář, Milyan, Vojtěch, Pernet, HanušFalbr, Kopecký, Nápravník, Brunclík, Galló, náhradním brankářem byl připraven Jan Kloboučník.

Žatečtí muži se budou muset oklepat z těchto těsných proher a soustředit se na nadcházející zápasy, kde budou mít možnost znovu zabojovat o cenné body do tabulky.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode