Úspěšná neděle žatecké přípravky

12.03.2016 16:16

Dne 6. března zavítala žatecká přípravka do nedalekého Chomutova, kde byla velice úspěšná.

Začneme tedy prvním týmem Fbc Jazzmani žatec

Jazzmani žatec - Florbal DDM Chomutov white 5:4 (1:2)

V prvním zápase se kluci utkali s týmem chomutova. Zprvu  se pro ně zápas nevyvíjel dobře, jelikož během  3 minut kluci  prohrávali už o dva góly

a hned byla znát větší nervozita. Do konce poločasu jazzmani ještě stačili snížit na rozdíl jediného gólu. D o druhého poločasu jakoby nastoupil nový tým, jelikož  během chvíle dokázali srovnat výsledek a poté otočit zápas ve svůj prospěch a tím pádem vyhrát celý zápas.

Jazzmani žatec -TJ Mocní tuleni Podbořany yellow 7:4 (4:1)

Do druhého zápasu kluci nastoupili s větším sebevědomím a bylo to také znát. Začali a trochu více běhat a také střílet. Odměnou pro ně byl příznivý výsledek prvního poločasu 4:1 Pro Žatec. Ve druhém poločase  žatecká přípravka zlenivěla a záhy už to tak jednoznačné nebylo, ale dokázali jsme si výsledek udržet v náš prospěch.

Jazzmani žatec - Florbal Ústí

Do posledního zápasu jsme nastoupili na silný tým z Ústí. Hned od začátku jsme zaspali a prohrávali o tři góly, kluci přestali běhat a bylo to také znát na hře. z první půle jsme odcházeli za nepříznivého výsledku 2:4. Po snaze trenéra klukům zvednout sebevědomí a dát jim pár rad , tak druhý poločas byl ještě horší než první kluci byli unavení a odevzdaní. Na tabuli svítil výsledek 4:10  pro ústí.

Sestava: Hradec Patrik, Pernet Radim(0+1), Odenthal Petr(3+0), Fidler Martin(0+2), Herold Štěpán(2+4), Hotový Petr(10+3), Braun Denis(0+1)

Druhý tým žatecké přípravky, který hrál na druhém hřišti byl z důvodu velké marodky poskládán ze tří hráčů elévů.

Jazzmani žatec - Florbal DDM Chomutov Red  18:2 (11:2)

Do prvního zápasu druhý tým žatecké přípravky nastupoval také proti Chomutovu. Od samého začátku bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Kluci zprvu jen stříleli a nedokázali si vytvořit žádnou akci, žádné přihrávky žádné napadání prostě nic. Sice jsme první poločas vyhráli velkým rozdílem 11:2 ale trenér byl velice nespokojen. O přestávce mezi prvním a druhým poločasem kluci dostali nějaké rady a bylo vidět, že konečně zapojili hlavu. Najednou na hřiště nastoupil úplně jiný tým. Góly po krásných kombinacích, prostě krása pro oči. 

Jazzmani žatec - FBC DDM Děčín White 7:4 (3:1)

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti týmu z Děčína. Hned od začátku bylo vidět, že se snažíme více si nahrávat a dávat góly po připravené akci. Z prvního poločasu jsme odcházeli na střídačku  za stavu 3:1 v náš prospěch. Druhá půle byla vyrovnanější, ale dokázali jsme kontrolovat výsledek v průběhu celého zápasu a zaslouženě vhráli.

Jazzmani žatec - SK Dubí 12:2 (9:2)

V tomto zápase bylo vidět jak se kvalita nejmenších jazzmanů stupňuje a samozřejmě k lepšímu. zakládání krásných akcí , více střel  a hlavně větší soustředění na hru. V tomto zápase si hráči  velice hezky zastříleli. Po prvním poločase jsme šli na střídačku za stavu 9:2 pro nás. Druhý poločas jsme už jen kontrolovali výsledek a upravili na konečných 12:2  pro žatec.

Jazzmani žatec - Tj Mocní tuleni Podbořany Blue 10:3 (4:0)

Do posledního zápasu hráči nastoupili celkem unavení, ale nebylo to vůbec znát První poločas namlsaní z předešlého zápasu opět jen stříleli a pořádně si nenahráli, ale i tak skóre bylo příznivější pro nás, po první půli jsme odcházeli  za stavu 4:0 pro žatec. Do druhé půle  po neústupné domluvě trenéra, hráči mohli dát góla jen po přihrávce a hle najednou to začala být opět krása pro oči.Krásně vytvořené akce nádherný přehled na hřišti sklidil úspěch a hráči žatecké přípravky zaslouženě vyhráli 10:3.

Sestava: Nápravník Michal(6+6), Trachta Ondřej(13+3), Šupej Adam(0+2), Hamalová Danča(9+13), Škvaro Toník(15+5), Wágner Per(5+3), Wágner Dan (0+1)

Tento turnaj byl asi nejlépe odehraný turnaj v sezóně, u obou týmů, U většiny hráčů je vidět, že jim tréninky dávají potřebné věci aby se stále zlepšovali ve hře. Jediná kritika ode mě z pohledu trenéra je že máme fyzičku na bodě mrazu, což do budoucna může mít katastrofální následky. Chtěl bych také podotknout, že tento turnaj byla velká marodka, takže bych tímto chtěl poděkovat zapůjčeným hráčům z elévů.Také bych chtěl vyzdvihnout výborný výkon Danči Hamalové, která na svůj věk a hlavně, že byla jediná slečna mezi klukama, klobouk dolů!!! Je vidět že i talentované slečny můžou hrát florbal na úrovni. Zaslouženě se stala nejlepší hráčkou turnaje a kluky strčila do kapsy....

Trenér Aleš Linka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode