Starší žáci zahájili sezónu vítězstvím po nájezdech

22.09.2024 22:40

V neděli 22. září vstoupili starší žáci FbC Jazzmani Žatec do nové sezóny dvěma napínavými zápasy. Jako pořádající tým měli tu čest zahájit soutěž proti rezervě Florbal Chomutov. Na palubovce se představili v sestavě s brankářkou Klárou Wágnerovou a hráči Bohumilem Plickou, Jakubem Haštabou, Jakubem Lebduškou, Karlem Zajícem, Karlem Havelkou, Vojtěchem Škrdlem, Janem Záškodou, Janem Matlem, Václavem Bláhou a Tomášem Charvátem. Na lavičce jim udílel taktické pokyny trenér David Milyan.

První zápas se pro Jazzmany vyvíjel velmi slibně, když po první třetině vedli 2:1. V průběhu druhé třetiny však soupeř srovnal, což se bohužel zopakovalo i ve třetí části, kdy Chomutov dokázal znovu dorovnat skóre. Zápas tak dospěl k samostatným nájezdům, ve kterých Jazzmani ukázali pevné nervy a vybojovali vítězství.

Druhý zápas dne proti domácímu týmu FBC DDM Kati Kadaň White skončil smolně pro Jazzmany. Po další dramatické bitvě tentokrát podlehli těsně 6:7.

Sezóna je teprve na začátku a starší žáci už ukázali svůj bojovný duch. S každým dalším zápasem se jistě budou zlepšovat a sbírat další důležitá vítězství!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode