Starší žáci nadále dominují: dvě výhry z Kadaně

20.10.2024 18:33

V sobotu 19. října se starší žáci FbC Jazzmani Žatec vydali do Kadaně, kde odehráli další dvě ligová utkání Přeboru starších žáků. S jasným cílem upevnit svou pozici v tabulce a navázat na dosavadní úspěšnou sezónu, předvedli skvělé výkony a znovu ukázali svou florbalovou sílu.

Florbal Chomutov 4:9 FbC Jazzmani Žatec

V prvním zápase se Jazzmani utkali s týmem Florbal Chomutov a s přehledem zvítězili 9:4. Skóre otevřel Jakub Lebduška a na jeho výkon navázal Jan Vápeník, který zaznamenal hattrick. V průběhu zápasu se ještě střelecky prosadili Vojtěch Škrdle, Petr Karas (2 góly) a Jan Záškoda (2 góly), čímž tým upevnil své vítězství. V bráně vychytala své další vítězství Klára Wágnerová.

FbC Jazzmani Žatec 8:4 Mocní Tuleni Podbořany

Ve druhém utkání se Jazzmani střetli s Mocnými Tuleni Podbořany. I tentokrát se jim podařilo přetavit výborný výkon v další výhru, tentokrát 8:4. Skóre žateckého týmu otevřel Václav Bláha, následovaný Janem Vápeníkem a Vojtěchem Škrdlem, který si připsal další dva góly. Do střelecké listiny se dále zapsali Petr Karas (2 góly), Jan Záškoda a Jakub Lebduška.

Jazzmani vedou ligu

S těmito dvěma vítězstvími si žatečtí žáci připsali dalších šest bodů, což je vyneslo na první místo v nekompletní ligové tabulce. Jazzmani mají po šesti zápasech 14 bodů a s jednou jedinou prohrou se zaslouženě drží na čele tabulky. Jejich výkony jsou stabilní a ukazují, že mají našlápnuto na úspěšnou sezónu.

Další zápasy budou pro tým velkou výzvou, ale díky týmového ducha a kvalitním výkonům mají velkou šanci udržet vedoucí pozici v tabulce a zopakovat tak loňský úspěch.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode