Starší žáci berou dvě vítězství: Žatec dominoval v Podbořanech

06.10.2024 16:13

V neděli se žatečtí starší žáci vydali do Podbořan, kde pokračoval přebor jejich kategorie. Tentokrát šli na věc s plnou sestavou, což se pozitivně promítlo do jejich výkonu. Do zápasů s FBC DDM Kati Kadaň White a Mocní Tuleni Podbořany vstoupili s jasným cílem – odvézt si plný bodový zisk.

FbC Jazzmani Žatec 13:3 FBC DDM Kati Kadaň White

První zápas proti Kadani byl doslova koncertem žateckého týmu, který se už od třetí minuty rozezněl po celé hale. Kapitán Vojtěch Škrdle otevřel skóre a udával tón celého utkání. Jazzmani se rychle ujali vedení a soupeři nedali šanci najít rytmus. Dominantní výkon pokračoval po celou dobu zápasu, který skončil jednoznačným vítězstvím 13:3. Škrdle předvedl vynikající individuální výkon a vstřelil neuvěřitelných osm branek, což podtrhuje jeho roli tahouna týmu. Hráči pod vedením trenéra Martina Ligdy předváděli skvělou kombinaci, zatímco brankářka Klára Wágnerová excelovala a tým si s přehledem došel pro vítězství.

Mocní Tuleni Podbořany 4:7 FbC Jazzmani Žatec

Ve druhém utkání proti domácím Podbořanům se situace zpočátku vyvíjela o něco napínavěji. Tuleni se ujali vedení, ale Jazzmani reagovali bleskově a během devíti sekund v sedmé minutě utkání otočili skóre na svou stranu. Ukázalo se, že komplexní připravenost a týmová hra jsou klíčové – zatímco soupeře táhl především jeden klíčový hráč, Žatec měl oporu v celém kolektivu. Skvělé zákroky brankářky Kláry Wágnerové a týmová spolupráce na hřišti vedly k zaslouženému vítězství 7:4.

Týmová síla a klíčoví hráči

Jedním z rozhodujících faktorů úspěchu žateckých starších žáků byla výborná týmová souhra. Klára Wágnerová v bráně byla stabilní oporou, zatímco hráči v poli – Karel Zajíc, Bohumil Plicka, Matěj Kimák, Jakub Lebduška, Jan Vápeník, Karel Havelka, Petr Karas, Jan Záškoda, Tomáš Charvát a Ondřej Volráb – společně ukázali vysokou úroveň hry. Kapitán Vojtěch Škrdle se svými osmi góly v prvním zápase doslova zářil a dokázal, že má schopnost rozhodovat důležité momenty.

Díky těmto dvěma vítězstvím Jazzmani ukázali, že jsou dobře připraveni na sezónu a mají potenciál hrát na vysoké úrovni. Nutno zmínit, že Vojta Škrdle je věkově stále ještě mladší žák.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode