První letošní zápas Legend již zítra v Podbořanech!

11.10.2024 22:38

Zítra se v Podbořanech odehraje dlouho očekávaný první zápas sezóny pro tým Legend. Naše zkušené borce čekají soupeři, kteří rozhodně nebudou snadnými protivníky – Florbal Děčín B a PRO – AKTIV Bílina. Tyto zápasy slibují nejen vzrušující podívanou, ale i šanci na první cenné body do tabulky!

Sestavu týmu Legend tvoří ostřílení hráči, kteří už mají za sebou řadu florbalových sezón i zkušeností. Na palubovce nebudou chybět taková jména jako Adam Brunclík, který vyniká svou dlouholetou formou a neutuchající touhou po zlepšování, nebo Vojtěch Nápravník, jeden z talentů, který vloni ukázal své schopnosti. Dále nastoupí Ondřej Kuvík, Lukáš Klán, Tomáš Balon a také předseda klubu. Doplní je Vojtěch Zsemlyje, Petr Votava a trenér Martin Ligda.

Tým povede zkušený kapitán Aleš Kopecký, který bude mít vedle sebe další klíčové hráče jako je brankář Jan Kloboučník, jehož spolehlivé zákroky budou pro Legendy klíčové v cestě za vítězstvím.

S takto silnou sestavou věříme, že Legendy mají na to, aby zítra v zápase proti Děčínu a Bílině získaly své první body do tabulky a odstartovali sezónu úspěšně.

Přijďte podpořit naše Legendy a být u toho, až si zapíšou své první letošní vítězství!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode