Přípravka a jejich poprvé

28.09.2024 20:50

Poprvé na hřišti

Pěkný den, poprvé v sezóně se představila na turnaji i žatecká přípravka. A vůbec si nevedla špatně po odchodu opor k elévům.

Pro sezónu máme opět dva týmy. První zapas na půl a pak jako vždy jdeme do boje společně. V jednotě je síla Jazz.

Oba týmy začaly parádně, užívaly si zápasy a první kroky v našem klubu. Odehráli jsme společně celý turnaj a bylo to vážně moc dobré.  Měli jsme těžké soupeře, ale 4krát jsme dokázali být lepší. Jen dvakrát to nevyšlo. Je to náročné, někteří hráči a hračky stráví na place více času a někteří méně. Je to zápas od zápasu. Nikdy jsem neposlal ty nejmenší proti těm velkým. Stále je pro mě priorita jejich zdraví a bezpečí. Jejich čas ve hře bude stoupat postupem času. I tak jsem rad, že se nebojí a jdou do toho! A svádí boj o tu kuličku s 26 dirkami :).

Po tolika letech s těmi dětmi se mi stalo dnes poprvé, že jsme vyhráli 10:1 a všechny góly vstřelili jen my :), ale i to se počítá. Ondra si odnesl míček s prvním gólem, gratuluju. První turnaj a hned gól. Věřím, že mu to začne padat i na druhou stranu.

Dekuji všem, co přijeli.

Ps: slovo trenéra

Všichni odvedli parádní práci. Máme skvělé hráče a hračky, na které se můžu spolehnout. A teď je na mně, k nim zapracovat nováčky. 

Trenér: David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode