PRAGUE GAMES 2024

12.07.2024 18:54

PRAGUE GAMES 2024 - hodnocení účasti dorostenců FbC Jazzmani Žatec na mezinárodním florbalovém turnaji

FbC Jazzmani Žatec 0:9 ASK Lovosice – LFP

Ačkoliv se Žatec v posledním zápase nedokázal prosadit a tím ukončil své putování turnajem, celkové hodnocení účasti dorostenců na Prague Games 2024 je spíše pozitivní. Tým nebyl kompletní, chyběli brankář Cilc a hráč do pole Galló, což ovlivnilo výkon týmu. Druhou věci je fakt, že sestava byla tvořena z poloviny dorostenci a z druhé poloviny staršími žáky s minimálními zkušenostmi ze starších kategorií. Žatec vzal na turnaj velmi mladý tým na kategorii U17.

Celkově pro všechny hráče byl turnaj velkým přínosem. Konfrontace s lepšími týmy je vždy motivací do budoucna a uvědomění si, že, to, co hráčům vychází v domácí soutěži, na mezinárodní scéně nefunguje a soupeři mnohdy tato zaváhání trestají a je lepší preferovat kolektivní hru před tou individuální, když na to hráči ještě nejsou připraveni. Žatec nebyl špatným celkem, jen soupeři byli vždy lepší a mnohem lépe fyzicky a psychicky připraveni na zápas, což znamená 0 bodů v tabulce.

Turnaj byl pro náš tým skutečnou vysokou školou florbalu. Hráči měli možnost získat cenné zkušenosti a poznat své slabiny. Tato zkušenost by měla sloužit jako odrazový můstek pro další zlepšování a růst. Každý hráč by si měl odnést pozitivní věci a ty negativní již neopakovat.

Prague Games 2024 byl pro dorostence FbC Jazzmani Žatec obrovským zážitkem a skvělou příležitostí se zlepšit. Děkujeme všem hráčům, trenérům a fanouškům za jejich podporu a věříme, že příští rok bude úspěšnější v podobě jedné výhry!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode