PRAGUE GAMES 2024

08.07.2024 17:56

Prague Games je největší mezinárodní florbalový turnaj pro mládež, pořádaný každoročně v červenci v Praze.

S radostí oznamujeme, že dorostenci FbC Jazzmani Žatec se zúčastní prestižního turnaje PRAGUE GAMES 2024, který přivítá týmy z celého světa. Tento turnaj je nejen o sportovních výkonech, ale také o mezinárodním přátelství, týmovém duchu a nezapomenutelných zážitcích.

INFORMACE PŘED ODJEZDEM (9. 7. 2024)

  • Sraz: 17:15 h. na autobusovém nádraží v Žatci.
  • Odjezd: 17:30 h. směr Praha.

IDENTIFIKAČNÍ NÁRAMEK

Všichni účastníci turnaje obdrží turnajový identifikační náramek (ID pásek), který je důležitým identifikačním dokladem účastníka turnaje Prague Games. Pouze s tímto identifikačním náramkem řádně upevněným na zápěstí můžete startovat v turnaji, vstupovat do všech prostor vyhrazených účastníkům turnaje, zdarma využívat městskou hromadnou dopravu, účastnit se nabízených aktivit nebo využívat některé z partnerských benefitů.

UBYTOVÁNÍ

Ubytování je zajištěno v Hotelu DUO Praha, který nabízí skvělou polohu, komplexní a kvalitní služby a moderní konferenční a gastronomické zázemí. Hotel Duo předčí vaše očekávání, ať už jste domácí, nebo zahraniční host, cestujete sami, nebo jste součástí větší skupiny.

Hotel Duo je připraven splnit a předčit všechna vaše očekávání. Naše moderní ubytování, kongresové centrum, restaurace a rozmanité služby uspokojí i náročné hosty. Bez ohledu na účel vaší cesty, v Hotelu Duo se vždy budete cítit vítáni a o každý detail vašeho pobytu bude pečováno s maximální pozorností.

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.

Těšíme se na skvělé zážitky a úspěchy našich dorostenců na PRAGUE GAMES 2024. Držme jim palce!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode