Po minulém nášupu, tento týden trochu odpočinku

04.10.2024 19:48

Po náročném minulém víkendu, kdy žatecké týmy sbíraly body i zkušenosti na hřištích, přichází víkend o něco klidnější. Tentokrát se do akce vydají elévky a starší žáci, kteří budou reprezentovat FbC Jazzmany Žatec na svých turnajích.

Elévky v akci v Podbořanech

V sobotu 7. října se elévky vypraví do Podbořan, kde je čeká série zajímavých zápasů. Poměří síly s domácími Mocnými Tuleni Podbořany, FBC DDM Kati Kadaň Black a Florbal Chomutov. Tým elévek je složen z talentovaných mladých hráček, které se utkají se silnými soupeři. Trenéři věří, že hráčky využijí zkušenosti z předchozích turnajů a ukáží svou rostoucí kvalitu.

Nedělní turnaj pro starší žáky

V neděli pak bude florbalový víkend pokračovat, tentokrát se do akce vrhnou starší žáci. I oni se vydají do Podbořan, kde se postaví proti týmům FBC DDM Kati Kadaň White a Mocní Tuleni Podbořany. Starší žáci mají před sebou příležitost upevnit svou pozici v tabulce a potvrdit rostoucí formu týmu.

Oba turnaje slibují zajímavé florbalové bitvy a diváci se jistě mohou těšit na skvělou atmosféru i výkony našich talentů.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode