O víkendu na nás čeká pořádná porce zápasů

28.09.2024 09:33

Tento víkend bude pro FbC Jazzmani Žatec plný zápasů napříč kategoriemi, a to jak v sobotu, tak v neděli.

Sobota:

V sobotu na scénu nastoupí naše nejmladší naděje – týmy FbC Jazzmani Žatec Green a Yellow, kteří se představí v Podbořanech. Jejich první zápasy sezóny začínají přesně v poledne a čekají je soupeři jako Mocní Tuleni Podbořany, Florbal Ústí, Florbal Chomutov, SK Bivoj Litvínov a FBC DDM Kati Kadaň. Bude to skvělá příležitost vidět, jak se naše mládež rozvíjí a jaké herní kvality přináší do nové sezóny.

Poprvé v historii našeho klubu také nastoupí mladší žačky. Ty se v Kadani utkají proti týmům Mocní Tuleni Podbořany a FBC DDM Kati Kadaň Black. Tento historický okamžik bude jistě nezapomenutelným zážitkem nejen pro hráčky, ale i pro celý klub.

Neděle:

V neděli bude sportovní program pokračovat. Elévové se v Podbořanech utkají s týmy Florbal Chomutov, ASK Lovosice a FBC DDM Kati Kadaň, kde se pokusí předvést to nejlepší ze svého herního arzenálu.

Mladší žáci pak zamíří do Ústí nad Labem, kde se postaví proti týmům Florbal Ústí Red a TJ Lokomotiva Louny. Věříme, že si přivezou první body do tabulky.

Vrcholem víkendu budou zápasy našeho áčka, které v Kadani zahájí sezónu. V 9:00 h ráno nastoupí proti FBC Vipers Most a později změří síly s týmem Florbal Chomutov C. I když se hraje časně ráno, doufáme, že se pár nadšenců najde a přijede podpořit náš tým na cestě za úspěchem.

Přijďte fandit, každý hlas se počítá!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode