Nábory, nábory a zase nábory

26.09.2024 16:57

Přidej se k nám! Hledáme nové hráče a hráčky na sezónu 2024/25.

Máte doma malého sportovce nebo sportovkyni? Přemýšlíte, jaký sport by ho či ji bavil a zároveň přinesl spoustu nových přátel a zábavy? Pak máme skvělou zprávu! I letos hledáme nové hráče a hráčky do našeho florbalového klubu FbC Jazzmani Žatec.

Zveme všechny kluky a holky na náborové tréninky, které budou probíhat po celé září. Tréninky se konají každé úterý a čtvrtek od 17:00 hodin, a jsou rozděleny podle věku, aby si každý našel své místo.

Pro děti do 10 let jsou určeny tréninky na 5. Základní škole, kde se pod vedením zkušených trenérů naučí základům florbalu a zažijí spoustu legrace.

Pokud máte doma starší děti, pro ně jsou připraveny tréninky v tělocvičně nad bazénem u Obchodní akademie. Zde se mohou těšit na intenzivní přípravu, rozvoj svých dovedností a skvělou partu spoluhráčů.

Florbal je dynamický a týmový sport, který rozvíjí nejen fyzickou kondici, ale také spolupráci, disciplínu a respekt k druhým. Naše tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry, kteří kladou důraz na individuální přístup a radost ze hry.

Neváhejte a přijďte se podívat, jak to u nás chodí. Florbal si může vyzkoušet každý, a kdo ví, možná právě váš syn nebo dcera najdou v tomto sportu svou novou vášeň!

Těšíme se na nové tváře a společné zážitky na hřišti!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode