Mladší žáci v Ústí

30.09.2024 18:39

V neděli 29. 9. jsme s mladšími žáky měli první turnaj této sezony. Marodka v týmu nám neprospěla a na sraz k autobusu přišlo osm kluků a Klára do brány.

Sestava: Vojta Škrdle, Kuba Haštaba, Maty Malý, Filip Basák, Vítek Habruň, Vojta Koubik, Matěj Staněk, Kaja Peterka a Klára do branky.

Žatec-Ústí

10:1

První zapas sezony a hned taková výhra, super. Nebo?

Pět kluků na hřišti a tři na střídačce. Obránci vesměs nemocný, střídání po jednom, když už kluci nemohli a taková výhra? Jj tým Ústí byl složený vesměs z loňských elévků, a naši kluci si s nimi krásně poradili, no, ostrostřelec Vojta trefil osmkrát, jednou Hašty a jednou Filip a chyby naší obrany pořešila Klára v brance. Zapas super, no ale pak to přišlo.

Žatec-Louny

1:7

Kamarádi z Loun přijeli v plném počtu hráčů a přivezli (což mě u nich vadí) lajnu holek-starších žaček, které můžou s mladšímu kulkami normálně hrát. Po první třetině jsme prohrávali sice jen 2:0, ale hrálo se jen u nás a dat gól soupeři byl nadlidský výkon. V podobném duchu proběhl celý zápas.

Ale co, klukům a Kláře nezbývá než poděkovat, turnaj odmakali a vezeme jednu výhru.

Slovo trenéra:

Formuje se nám tu zcela nový tým mladších žáků a já už teď vím, že bude super.

Ráno sraz u autobusu, všichni plný elánu, cesta super, už v autobuse bylo jasný, že vezu tým, a ne osm jednotlivců, díky kluci (a holko).

Ondra W.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode