Mladší žáci v Lovosicích

14.10.2024 20:19

V sobotu 12. října jsme měli s mladšími žáky turnaj v Lovosicích, kde jsme se utkali s týmem Podbořan a místními Lovosicemi.

U autobusu pro osm lidi jsme se sešli v počtu 10 kluku a Klárou do brány. Tady patří dík panu Peterkovi za pomoc s dopravou.

Žatec-Podbořany

Zapas začal celkem v pohodě, vše šlapalo, naše dvě lajny kluku se snažili ale třetí část začínala za stavu 1:3 pro Podbořany.

Pět minut před koncem si (což jsem nechápal) vzal trenér Podbořan TIME a značně nám tím pomohl, kluci si odpočinuli a minutu před koncem snížili stav. Na to jsem vzal TIME já, a těsně před koncem jsme srovnali. Zapas se po remíze dohrával na nájezdy, což nám hrálo do karet. Klára v bráně a kluci se snažili v nájezdech. Nakonec rozhodl Vojta Škrdle a zapas otočil na naši stranu. 4:3 pro Žatec

Žatec-Lovosice

U tohoto zápasu jsem čekal vyloženě problém. Měli jsme hrát s Lovosicemi white, ale proti nám stalo 20 borců z obou lovosických týmu.

Přes to všechno to byl pěkný mač, který sice skončil 3:2 pro Lovosice, ale nedocházeli jsme se svěšenou hlavou, na hřišti jsme nechali úplně všechno.

Sestava jazz:

Vojta Škrdle, Jakub Haštaba, Filip Basak,Vojta Koubik, Vítek Habrun, Kryštof Lysuk, Lucas Babicky, Maty Malý, Karel Peterka, Matěj Stanek a Klára v brance.

Závěrem:

Tak, druhy turnaj za námi, co k tomu?? Kluci jdou herně nahoru, jasně, góly nám střílí Vojta Š. Ale už je vidět, že i ostatní se začínají rozkoukávat a prosazovat, nechci vyzvedávat jednotlivce, jsme tým, ale v Lovosicích zahrál skvělý turnaj Hašty, Kryštof a i Filipovi se dařilo, a vůbec všem.

Bohužel nám stále chybí Dan Špička, kvůli zranění ruky a ten až se vrátí do hry….

Díky všem za podporu Ondra W.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode