LEPRIKÓN KEMP 2024 - den 4

25.07.2024 19:55

Předposlední den florbalového kempu Leprikón Kemp 2024

Předposlední den Leprikón Kempu se blíží ke konci a můžeme hrdě říct, že byl naplněn úspěchem a novými zkušenostmi. Dnešní den byl obzvláště výjimečný díky návštěvě našeho odchovance, florbalisty Denise Aliho, který se přijel podělit o své znalosti a dovednosti s našimi mladými nadějemi.

Denis Ali se dnes věnoval našim brankářům, přinesl do kempu profesionální přístup a předvedl, jak vypadá trénink na nejvyšší úrovni. Naši mladí brankáři měli jedinečnou příležitost se od něj učit a zlepšovat své dovednosti pod vedením zkušeného hráče. Jeho rady a techniky byly neocenitelné a určitě zanechaly pozitivní stopu v jejich další florbalové kariéře.

Zatímco brankáři pilně trénovali, ostatní hráči se věnovali střelbě a vedení balónku. Pod vedením našich certifikovaných trenérů se mladí florbalisté zlepšovali ve všech aspektech hry. Trénink se zaměřoval na přesnost střelby, rychlost a kontrolu balónku, což jsou klíčové dovednosti pro každého hráče.

Atmosféra v kempu byla celý den skvělá. Všichni hráči byli nadšení a motivovaní, což je přesně to, co potřebujeme, abychom dosáhli našich cílů. Leprikón Kemp 2024 se stává nezapomenutelnou zkušeností pro všechny účastníky, plnou nových přátelství, zážitků a cenných dovedností.

Děkujeme Denisovi Alimu za jeho čas a ochotu podělit se o své zkušenosti, a všem trenérům za jejich neúnavnou práci a podporu. Zítřejší poslední den kempu slibuje další vzrušující aktivity a my se nemůžeme dočkat, co nás ještě čeká.

Leprikón Kemp 2024 pokračuje a my jsme hrdí na všechny naše mladé florbalisty za jejich úsilí a odhodlání!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode