LEPRIKÓN KEMP 2024 - den 2

23.07.2024 20:34

LEPRIKÓN KEMP 2024

Druhý den Leprikón Kempu 2024 je za námi a pokračujeme ve skvělé tradici a rozšiřování našich florbalových dovedností!

Dnešní den byl plný soutěží, her, zápasů a samozřejmě, florbalu. Naši mladí hráči a hráčky se od rána do odpoledne věnovali různým aktivitám, které jim pomáhají zlepšovat techniku, týmovou spolupráci a celkovou herní strategii.

Ráno začalo energicky s rozcvičkou a tréninkovými bloky zaměřenými na zlepšení individuálních dovedností. Trenéři David Šůs a Petr Lužný vedli mladší skupinu, která se soustředila na základní florbalové dovednosti, a hráči se opravdu snažili ukázat, co umí.

Odpoledne bylo věnováno soutěžím a hrám, které přinesly spoustu zábavy a zdravé soutěživosti. Děti se zapojily do různých herních aktivit, které rozvíjely jejich týmovou spolupráci a strategické myšlení. Soutěže byly napínavé a plné emocí, což přispělo k ještě lepší atmosféře celého kempu.

Odpoledne proběhly různé formy zápasů, kde hráči a hráčky měli možnost aplikovat vše, co se během dne naučili. Bylo vidět, že se jejich dovednosti den ode dne zlepšují, a zápasy byly skutečně napínavé. Dorostenecký brankář ukázal své skvělé reflexy a několik úžasných zákroků, které tým velmi ocenil.

Druhý den kempu byl zkrátka úspěšný a plný nezapomenutelných zážitků. Všichni účastníci se těší na další dny, které přinesou nové výzvy a další příležitosti k růstu a zlepšování.

Děkujeme všem, kteří se podílejí na organizaci a vedení kempu, a také rodičům za jejich podporu. Pokračujeme ve skvělé tradici a těšíme se na další úspěšné dny na Leprikón Kempu 2024!

Zítra si dáme od florbalu trochu klid, protože je na programu bazén v Mostě. Sraz v 07:30 h. na hlavním vlakovém nádraží.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode