Florbalový víkend: Mladší žáci, dorostenci, muži a hlavně Legendy

10.10.2024 20:23

Tento víkend nás čeká pořádná porce florbalové akce, kdy na hřiště vyběhnou mladší žáci, dorostenci i tým našich Legend.

Mladší žáci pod vedením Ondřeje Wágnera

V sobotu se tým mladších žáků pod taktovkou trenéra Ondřeje Wágnera vydá do sportovní haly v Podbořanech, kde je čekají souboje proti domácímu týmu Mocní Tuleni Podbořany a soupeři z ASK Lovosice – LFP. Mladší žáci jdou do zápasů s chutí ukázat, co se na trénincích naučili, a jejich nadšení slibuje pěknou podívanou pro všechny fanoušky.

Dorostenci v Kadani

Zatímco mladší žáci budou bojovat v Podbořanech, naši dorostenci se postaví svým soupeřům v Kadani. Čekají je náročná utkání proti týmům SK Bivoj Litvínov Black a FBC Panthers Liberec. Dorostenci se těší na výzvu a doufají, že se jim podaří navázat na své předchozí výkony.

Legendy rozburácí halu

Největší show ale slibují naše Legendy. Tento zkušený tým se utká také v Podbořanech, kde změří síly s týmy Florbal Děčín B a PRO – AKTIV Bílina. Legendy se budou snažit využít své zkušenosti a přinést divákům nejen skvělou hru, ale také pořádnou zábavu.

Nedělní utkání mužů

Nedělní program přinese další dvě důležitá utkání pro naše muže. Tentokrát se budou snažit získat cenné body v zápasech proti týmům ASK Lovosice – LFP a BK Real Roudnice n/L. Oba soupeři zatím nemají na kontě žádné body, takže naši muži budou chtít využít této příležitosti a připsat si důležitá vítězství do tabulky.

Přijďte podpořit naše hráče a užít si víkend plný skvělého florbalu!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode