EOS nová klubová platforma

06.10.2024 16:37

Nová klubová platforma EOS: Vše na jednom místě

Náš klub se vydal směrem modernizace a přináší svým členům a rodičům nový způsob, jak spravovat všechny klubové záležitosti – klubovou platformu EOS. Tato novinka přináší nejen jednodušší přístup ke všem důležitým informacím, ale také mnoho užitečných funkcí, které zjednoduší komunikaci s klubem, účast na akcích či sledování plateb.

Co je EOS a jak funguje?

EOS je webová platforma, dostupná jak ve webovém prohlížeči, tak přes mobilní aplikaci. Stačí se přihlásit a všechny informace týkající se členství v klubu máte přehledně na jednom místě. Je navržena tak, aby byla intuitivní a snadno ovladatelná pro členy klubu i rodiče mladších hráčů. Více informací můžete najít ZDE.

Po přihlášení vás přivítá Můj přehled, kde najdete všechny důležité informace pohromadě – od zdravotních prohlídek, přes neuhrazené platby, až po blížící se klubové akce. Všechno je navíc propojené, takže když třeba nahráváte novou zdravotní prohlídku, stačí pár kliknutí a je to.

Hlavní funkce platformy EOS

  1. Můj přehled
    • Zdravotní prohlídky: Informace o aktuálním stavu prohlídky a možnost snadného nahrání nových dokumentů.
    • Platby: Přehled všech plateb, jejich stavu a rychlý způsob úhrady přes QR kód.
    • Požadavky: Všechny požadavky mezi vámi a klubem jsou zde přehledně vedeny, ať už se jedná o žádosti na změnu osobních údajů nebo nahrání potřebných dokumentů.
    • Profil člena: Správa osobních údajů a přepínání mezi členy, pokud máte v klubu více dětí.
    • Kalendář a události: Zde vidíte všechny tréninky, zápasy a další akce, kterých se máte zúčastnit. Můžete je snadno synchronizovat s vaším osobním kalendářem.
  2. Klubová a týmové zdi
  3. Klubová zeď: Prostor, kde vedení klubu sdílí důležitá oznámení a příspěvky. Můžete je komentovat a zapojit se do diskuze. Zároveň zde najdete kalendář celoklubových akcí.
  4. Týmové zdi: Každý tým má svou vlastní zeď, kde najdete všechny důležité informace – od blížících se zápasů, přes dokumenty, až po kontakty na ostatní členy týmu. Na týmové zdi můžete i sami přidávat příspěvky.
  5. Dokumenty a soubory: Všechny sdílené dokumenty jsou na jednom místě, od zdravotních prohlídek až po další potřebné formuláře.
  6. Členská konta: Pokud klub využívá bonusové nebo kreditní systémy, tady můžete sledovat jejich stav.
  7. E-přihlášky: Přihlašování na velké akce, jako jsou kempy nebo soustředění, probíhá jednoduše přes tuto sekci. Jakmile je přihláška schválena, dostanete notifikaci.
  8. Nominace: Zde najdete své nominace na zápasy a můžete je jednoduše potvrdit nebo odmítnout.
  9. Pořádání: Pokud klub potřebuje s něčím pomoct, třeba s organizací zápasu, zde najdete všechny nabídky s případnými odměnami za pomoc.
  10. Další užitečné funkce

Snadná správa a rychlá komunikace

Díky EOS platformě se komunikace mezi členy a klubem zjednoduší. Vše je přehledné a organizované na jednom místě, což znamená, že se nemusíte obávat, že něco přehlédnete. Navíc veškeré notifikace o platbách, událostech nebo požadavcích vám přijdou do mobilní aplikace nebo e-mailu, takže budete vždy v obraze.

Pokud byste narazili na nějaké problémy, vždy se můžete obrátit na správce platformy (trenéra), který vám rád pomůže nebo předá vaše dotazy přímo vývojářům EOS.

Závěr

Nová platforma EOS znamená velký krok vpřed pro celý klub. Přináší nejen lepší organizaci, ale i jednodušší přístup k informacím a lepší komunikaci. Ať už jste člen nebo rodič, díky EOS budete mít vše pod kontrolou, přehledně a na jednom místě.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode