Elévové odehráli další mistrovský turnaj v Žatci

07.03.2016 20:55

Dnes (5. 3. 2016) sehráli Elévové svůj druhý domácí turnaj. Sestava byla tentokrát hodně pozměněná, protože spousta hráčů se omluvilo pro nemoc nebo pobyty na horách. I proto jsme se s Kubou dohodli, že si to hlavně užijeme a nebudeme vůbec koukat na výsledky.

Jazzmani se museli obejít bez svého zkušeného obránce Petra Kelner – pokusil se ho nahradit Zdeněk Hoblík a nutno podotknout, že velmi důstojně. V prvním zápase jsme už od začátku makali na plný plyn. Odnesli to Podbořany Yellow, které si nedokázaly poradit s našimi hráči. V bráně jsme měli trochu ustrašeného Patrika Hradce, zapůjčeného z přípravky, který ovšem moc práce neměl. Obrana hrála pozorně a útok si s chutí zastřílel. Výhra 14:5

V druhém zápase nás čekal silný Chomutov White – v tomto zápase jsme bohužel ztráceli ve všech činnostech. Slabší chvilku si vybrali všichni hráči a brankář se až moc zbytečně bál. Po první půli to bylo ještě vcelku příznivé, prohrávali jsme pouze o gól, ale v té druhé už to byla jednostranná dominance. Prohra 2:11 hodně mrzela.

Ve třetím zápase jsme si řekli, že to urveme pro sebe. Most je sice silný soupeř, ale rozhodně hratelný. Už od začátku byla na hráčích vidět snaha odčinit předchozí prohru. Hra byla vyrovnaná a žádný z týmu nijak extra nevyčníval. Skóre se přelévalo ze strany na stranu, až se nakonec zastavilo na 8:9 z pohledu hostů. Opět byli v zápase nejvíc vidět naše Š-ka (Škvaro, Šůs) – bohužel to nebylo nic platné.

V posledním zápase už byla na hráčích vidět únava a možná taky ty párky, které všichni posvačili – no hrůza. Na hřišti jsme byli poloviční. Vždy jsme urputně vybojovaný balónek odevzdali soupeři ze Štětí a čekali, co udělá a vymyslí. Mohli jsme být rádi, že jsme po první půli prohrávali pouze 3:4. Do druhé půle jsme šli s touhou vyhrát a zanechat zde ten nejlepší dojem. Proházeli jsme útoky a vlítli na ně. To bych Vám přál vidět – to byla paráda. Své hráče jsem vůbec nepoznával – jako když je polijete živou vodou. Štětí jsme totálně zdeptali a k ničemu je nepustili. Vyhráli jsme 8:4.

Sestava: Hradec – Mohaupt (2+1), Škvaro (11+2), Hotový (2+6) – Hoblík, Šůs (12+4), Hamalová (5+6)

Jazzmani I nastoupili v hodně pozměněné sestavě, navíc se nám v průběhu turnaje zranil Saša Wagner. Musel odstoupit a my jsme to museli dohrát pouze v 5-ti hráčích.

V prvním zápase nás čekal Chomutov Red. Hratelný soupeř, kterému jsme byli důstojnými soupeři. Hráči hráli obětavě a musím je moc pochválit. Především Petr Wagner schytal několik ran a míčků a výrazně tak pomohl živit naději na vítězství. Bohužel se nepodařilo, ale přesto to nebyl špatný výsledek. Prohra 5:8

Druhý zápas se odehrával ve stejném duchu. Urputná a obětavá bitva, se šťastnějším koncem pro nás. Zde se velmi dobře prezentoval obětavou hrou Michal Pintr. Hráči hráli skvěle – po první půli jsme vedli 4:0 a bylo na hráčích vidět, že si věří. V druhé půli jsme sice trochu polevili a dovolili soupeři dokonce vyrovnat, ale potom Ondra Trachta vstřelil krásné dva góly a v poklidu jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Výhra 6:4

Třetí zápas opět přinesl velkou bitvu. Tentokrát proti Podbořanům Blue – tentokrát už bez Saši Wagnera. Sice jsme hráli tzv. beton a nutili soupeře k nátlakové hře, nepodařilo se nám udržet jejich střelce v dostatečné vzdálenosti od naší branky – padlo nám tam 10 fíků a přesto, že Petr Wagner byl hodně aktivní, na víc jak prohru 5:10 to nestačilo.

Poslední zápas byl proti nejsilnějšímu soupeři – Ústí nad Labem. Již na minulém turnaji jsme byli proti tomuto soupeři bez šance a teď pouze v 5 to bylo 2x těžší. Nicméně naše obranná hra slavila v první půli úspěchy a hráči Ústí nedokázali vstřelit víc jak 5 gólů. Především krásná práce v obraně a vcelku v pohodě chytající Daniel Wagner dávali naději na přijatelný výsledek. Bohužel se to nepodařilo a soupeř nás v druhé půli doslova vykoupal. Prohra 0:14

Závěrem bych chtěl opět poděkovat všem rodičům, kteří dorazili podpořit náš tým a hlavně našim borcům a borkyním, že odehráli super turnaj a hlavně – že jsme si to všichni moc užili.

Sestava: Wagner D. – Wagner P. (5+1), Trachta (6+5), Beneš (1+1) – Wagner A. (3+1), Pintr, Kůželová (1+0)

Trenéři: Ondřej Lovacký a Jakub Zbořil

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode