Elévci doma

21.10.2024 18:43

Pěkný den, první turnaj elévů doma a hned pořádáme turnaj ve velkém. Je to ještě něco, co zvládneme. Vše jen díky tomu, že spolu mluvíme (trenéři). Náš sport je fajn. Bez haly a zázemí je to špatně. Přes 25 let je klub součástí Žatce a tísníme se, kde to jde. Na turnaji bylo přes 150 dětí a rodičů. To není málo, myslím. Naše družstva jsou schopna konkurovat velkoklubům. Tak proč okolí Žatce halu má a my stále nic? Jak máme získat nové členy, když turnaje mužů a starších kategorií musíme pořádat mimo naše město?

K turnaji: Vše připraveno, nenastal žádný problém. Vše se odehrálo v nejlepším možném. Rozhodčí mladí kluci, ale vše zvládli. Znám je ze školení, tak kdyby něco, řeším to hned, ale rodiče byli fajn. Jinak povedený turnaj. Vše jde, pokud není Stela v brance CV. Na tu holku musíme najít ještě recept.

PS: slovo trenéra

Podařený turnaj, skvělá podpora rodičů. My s Vláďou a Petrem děláme max pro náš sport v nejmladších kategoriích. Ale pokud je pro vedení města památková zóna a mini chmelnice víc než pohyb dětí a jejich výsledky v kraji,  tak já vím, kam jít a děti vzít do zázemí v Podbo a dál trénovat.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420732601280

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořeno službou Webnode